MONEDA:
Necessites ajuda?

Aquest és un recull de les preguntes més freqüents que, segons la nostra experiència, poden sorgir-durant la visita a la botiga en línia de la nostra empresa majorista de roba.

No sóc un professional, puc comprar?

No, la nostra web està dedicada només a majoristes de roba, professionals i botigues de moda de dona, ja que venem roba a l'engròs.

Quins passos he de fer per comprar algun article?

Els articles del nostre catàleg majorista de roba de moda de dona a l'engròs estan dividits en diferents categories. Un cop dins de cada categoria podrà veure la gran varietat de models de roba al major de cadascuna.

  • Fent clic a cada fotografia es farà més gran. Si vostè és majorista de roba i desitja comprar l'article, només haurà de prémer a "afegir" i escollir la quantitat, talla i el color del producte de roba de dona a l'engròs seleccionat.
  • En qualsevol moment podrà veure la seva comanda de productes de moda de dona a l'engròs, fent clic a "veure carro".
  • Quan finalitzi la seva compra de roba a l'engròs, premi "veure carro" i "finalitzar compra". Li apareixerà una altra pantalla on introduirà totes les seves dades de majorista de roba.
  • Un cop introduïdes sortirà la seva comanda de moda de dona amb les dades incloses per a la seva comprovació i si són correctes haurà de prémer "Confirmar comanda".
  • En aquest moment, apareixerà un nombre de Comanda i la seva compra de roba a l'engròs ja estarà realitzada. Si us plau, anoteu el número de comanda o imprimiu-lo.

¿Els preus inclouen IVA?

Els preus del nostre catàleg majorista de roba de dona figuren sense IVA. S'ha d'afegir un 21% o un 21 + 5,2%, segons cada cas.

Quines formes de pagament s'admeten?

  • El mitjà més habitual i més econòmic per comprar roba al major és targeta de crèdit, ja que a més dels nostres descomptes habituals per a majoristes de roba, obtindrà un 2% addicional si realitza el pagament online quan finalitzi la comanda. El pagament també pot fer-ho a través de Paypal o transferència bancària. Tots els detalls per a realitzar el pagament mitjançant aquestes dues formes de pagament els podrà trobar durant el procés de compra).
  • Per agilitzar l'enviament, és molt important enviar per fax (+34 91 369 48 62) o e-mail (pedidos@hhg.es) el comprovant del seu ingrés.

Quin és l'import mínim per comanda?

Per als majoristes de roba la comanda mínima és de 100 €. D'altra banda, les comandes superiors a 600 € (+ IVA) tenen un 5% i ports gratuïts, mentre que les comandes superiors a 1.200 € se'ls aplica un descompte del 10% i ports gratuïts.

Hi ha compra mínima per artìculo o pack?

No hi ha una compra mínima o pack mìnimo per article. Pot comprar les unitats que desitgi de cada peça del nostre catàleg majorista de roba de dona. No obstant això, en ocasions per raons de disponibilitat pot ser enviada una talla o color similar al sol·licitat.

No puc comprar. Tinc problemes en navegar per la web.

Hi ha la possibilitat que el seu navegador no accepti cookies, sense aquestes no és possible operar a la nostra pàgina. Pot activar-les en:

  • Eines - Opcions d'Internet - Privadesa

Si no visualitza bé el lloc web, proveu a actualitzar el seu navegador. Aquest web està optimitzada per a les últimes versions dels navegadors.

És possible tenir accés a un catàleg de roba a l'engròs?

Des de la nostra portada és possible sol·licitar el nostre catàleg majorista de roba de dona físic, o bé, descarregar-se el nostre catàleg roba a l'engròs en PDF. Entre en "Sol·licitar catàleg".

Quin és el termini de lliurament de la comanda de roba al major?

En unes 24-48 hores aproximadament li enviarem un correu electrònic informant de la finalització de la seva comanda i l'import d'aquest, incloent els ports si s'escau. Un cop rebut el pagament, la comanda de roba a l'engròs li serà enviat en el termini de 24 a 48 hores des de la recepció del citat pagament.

Disposen de botigues que puguem visitar els majoristes de roba?

Sí, els majoristes de roba poden visitar el nostre showroom a la següent adreça: Carrer dels Teatinos, 48. 28823 Coslada, Madrid (Espanya).

Despeses d'enviament
Rang de comandaZonaImport
< 100€ Baleares 18,00€
Canarias 40,00€
Ceuta y Melilla 40,00€
Península 13,00€
100€ - 600€ Baleares 18,00€
Canarias 50,00€
Ceuta y Melilla 50,00€
Península 13,00€
> 600€ Baleares Gratis
Canarias Gratis
Ceuta y Melilla Gratis
Peninsula Gratis