MONEDA:
Necessites ajuda?

Aquesta és una recopilació de les preguntes més freqüents que, segons la nostra experiència, li poden sorgir durant la seva visita a la nostra botiga on-line

No sóc un professional, Puc comprar?

No, la nostra web està dedicada només a majoristes, professionals i botigues de moda de dona, donat que venem roba a l´engròs.

Com ho haig de fer per comprar qualsevol article?

Els articles del nostre catàleg de moda de dona a l´engròs estan dividits en diferents categoríes. Un cop dins de cada categoria podra consultar la gran varietat de models.

  • Fent click a cada foto, es farà més gran. Si vosté és majorista i desitja comprar l´article, només haurà de prémer afegir i escullir la quantitat, talla i color del producte de roba de dona al por major sel.leccionat .
  • A qualsevol moment podrà consultar la seva comanda de productes de moda de dona, fent click en "veure carro".
  • Quan finalitzi la seva compra, premi "veure carro" i finalitzar compra. Apareixerà una altra pantalla on podra introduir les dades del majorista.
  • Nessa altura, você começa uma outra tela onde introduzir todos os seus dados.
  • Un cop introduits, sortirà la seva comanda de moda de dona amb les dades incloses per a la seva comprovació i si són correctes, haurà de prémer "Confirmar comanda".
  • En aquest moment, apareixerà un Número de comanda i la seva compra ja estarà realitzada. Si us plau, apunti el número de comanda o bé imprimeix-lo.

Els preus inclouen l IVA?

Els preus del nostre catàleg de roba de dona són sense IVA. S haurà d´afegir 21% o 21%+5,2%, segons cada cas.

Quines formes de pagament són acceptades?

  • El mitjà més habitual i més económic és mitjançant TARGETA DE CRÈDIT i PAYPAL, donat que a més a més dels nostres descomptes habituals, obtindrà un 2% addicional si realitza el pagament on line quan finalitzi la comanda. El pagament també es pot realitzar mitjançant transferència, el número de compte es proporcionarà un cop realitzada la comanda per part del majorista
  • Per agilitzar l ´enviament, és molt important enviar per fax 00 34 91 369 48 62 o e-mail: pedidos@hhg.esel comprovant del seu ingrés.

No puc comprar. Tinc problemes en el moment de navegar per la web

Existeix la possiblitat de que el seu explorador no accepti cookies, sense aquestes no és posible operar a la nostra pàgina. Les pot activar a:

  • Herramientas – Opciones de Internet – Privacidad

Es possible accedir al nostre catàleg?

Des de la nostra portada és possible sol.licitar el nostre catàleg físic, o bé, descarregar-se el nostre catàleg en format PDF. Entri a "Sol.licitar catàleg".

Quant és el termini de lliurament de la comanda?

En 24-48 hores, aproximadament, li enviarem un e-mail informant de la finalització de la seva comanda i de l´import de la mateixa, incloent els ports en el cas pertinent . Un cop rebut el pagament, la comanda serà enviada en el termini de 24 a 48 hores des de la recepció de l´esmentat pagament.

Existeixen botigues que puguem visitar els majoristes?

Els majoristes poden visitar qualsevol de les nostres botigues de moda de dona, on podran comprovar la qualitat dels nostres articles de moda de dona i realitzar la seva comanda de roba a l´engròs.

Té problemes per visualitzar la pàgina web?

Actualitzi el seu navegador. Si no visualitza correctament aquesta web, punxi a les següents icones per actualitzar el seu navegador. Aquesta web està optimitzada per a les darreres versiones dels navegadors, prengui un moment i actualitzi el seu

Despeses d'enviament
Rango de pedidoZonaImporte
< 300€ Baleares 18,00€
Canarias 40,00€
Ceuta y Melilla 40,00€
Peninsula 13,00€
Entre 300€ y 500€ Baleares 18,00€
Canarias 50,00€
Ceuta y Melilla 50,00€
Peninsula 13,00€
> 500€ Baleares Gratis
Canarias Gratis
Ceuta y Melilla Gratis
Peninsula Gratis